Heerlijck Vespa 2015 groot succes!

VCZH bezocht 1-3 mei 2015 dit nieuwe veelbelovende Vespa evenement!

Beste Vespa enthousiasten,

Van 1 t/m 3 mei 2015 werd in Noord-Brabant voor de eerste keer Heerlijck Vespa 2015 gehouden. Dit buitengewoon goed door Rik Willemsen georganiseerde nieuwe Vespa evenement werd door een aantal leden van Vespa Zuid Holland met veel genoegen bezocht. Plaats van het evenement was kampeerboerderij De Kastanjes in Elsendorp bij Gemert, een locatie met prima faciliteiten.

Er waren deelnemers van Scooter Club Brabant en van Vespa Club Zuid Holland die met veel plezier de fraaie Peelrit (America), de Zuiderrit (Bree (België)) en de Noorderrit (Heusden Vesting) hebben gereden. Tijdens de ritten werd regelmatig op zand- en grindpaden gereden wat een mooie uitdaging voor onze Vespa's was! De sfeer was buitengewoon goed en er werd veel technische informatie gedeeld. Tijdens de ritten werd er ook gesleuteld: een band verwisseld, een kabel vervangen en zelfs de bezemwagen (!) was er niet voor niets omdat een blauwe Sprint niet verder wilde rijden (bleek later een losgetrilde bougie). Zaterdagavond kwam er nog een schitterende Acma uit 1952 langs. Er was een Vespa quiz door Rik georganiseerd waar een prachtige helm, handschoenen en een liter olie als prijzen konden worden gewonnen!

Dit all inclusive Vespa weekend was werkelijk tot in de puntjes verzorgd. Met de welbekende goody bag (met fraaie stickers, olie en programmaboekje), uitgebreid ontbijt, goede slaapgelegenheid op camping (er waren twee campers) of slaapzaal, een prima BBQ, lekker (veel) bier en wijn en pizza's. 's-Avonds was er een kampvuur en werden Vespa ervaringen uitgewisseld.

Een uitstekend nieuw Vespa Weekend dat in de volgende editie in 2016 zeker twee keer zoveel bezoekers verdient! Bedankt Rik voor de perfecte organisatie, we hebben allemaal genoten!

Jan Willem van Borselen

Voorzitter Vespa Club Zuid Holland

janwillem | Dinsdag 05 Mei 2015 - 14:32 pm

twee reacties

hetwaszekereengeslaagdweekend.
helaaskanikmettypendespatienietgebruiken.
omdatdiegebruiktwordtomdefotosdoortescrollen.
succesmetlezen.hahahah.
jorma

jorma, - 09-06-’15 12:35

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.