Zuid Hollandse Eilandenrit 17 mei 2015 geslaagd

Er waren 14 deelnemers aan deze mooie rit over Voorne Putten!

Beste Vespisten van Vespa Club Zuid-HoIland en andere Vespaclubs,

Op zondag 17 mei a.s. werd door VC Zuid Holland de ZUID-HOLLANDSE EILANDENRIT georganiseerd. Deze rit in ons programma was uitgezet door onze penningmeester en is met prachtig weer en 14 deelnemers gereden!

Er werd rond 11 gestart vanuit Carlton Oasis Spijkenisse. De opkomst was heel goed met ook weer een aantal nieuwe deelnemers. De rit ging over de fraaiste weggetjes van Voorne Putten... Theo weet de weg! Bij Eetcafé Centraal aan de Stationsweg 2 te Oostvoorne werd op het terras gelunched.

Dank Theo voor de uitstekende organisatie en begeleiding!  Bijgaand een korte foto impressie!

Vespa groet,

Jan Willem van Borselen