Fotoverslag bezoek aan Vespa Alp Days 2015

VCZH heeft deelgenomen aan VAD 4-7 juni 2015 in Zell Am See (A)

Beste Vespisti,

Van 4 t/m 7 juni 2015 werden in Zell am See in Oostenrijk voor de 6e keer de Vespa Alp Days (VAD) 2015 georganiseerd.

Vespa Club Zuid Holland is er met 15 leden bij geweest. Het was een zeer geslaagd evenement in een prachtige bergomgeving met zeer mooi weer! De uitstekende organisatie was in handen van Vespa Club Pinzgau die tevens haar 30-jarig bestaan vierde. Hoogtepunt op zaterdag was de rit over de Grössglockner Hochalpstrasse (2800 m!). Geschat aantal deelnemers aan VAD 2015: 1500 tot 1900 deelnemers uit 18 verschillende landen! Met 15 deelnemers was Vespa Club Zuid Holland de grootste delegatie uit Nederland en daar zijn we best trots op! Bijgaand een foto rapportage.

Jan Willem van Borselen

Voorzitter VCZH

janwillem | Donderdag 11 Juni 2015 - 22:29 pm

Eén reactie

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.