vespa club midden nederland / zuid holland
-

Verslag nieuwe VCZH Bruggen-en tunnelrit 27 september

Met 27 Vespa's de grootste rit opkomst bij VCZH ooit!

Op 27 september jl. werd voor de eerste keer de Bruggen- en tunnelrit door maar liefst 27 Vespa’s gereden! Deze nieuwe VCZH rit werd op initiatief van Hans Spies georganiseerd en was een groot succes. Het aantal deelnemers was nog nooit zo groot bij een VCVZH rit, het weer zat mee en de sfeer was uitstekend. Startpunt was het mooie huis met ruime tuin van Hans en Marian in ’s Gravenzande waar het terras bijna volledig werd ingenomen door allerlei typen Vespa’s. Gastvrij werden we ontvangen met koffie en een gebakje,  uiteraard met een rode Vespa er op! De rit ging via het pontje Maassluis– Rozenburg door het havengebied met ook nog een (onvermijdelijk) stukje autobaan. De twee bromscooters vonden dat geweldig en werden veilig door de motorscooters geflankeerd. Het gehele gezin Spies reed op vier Vespa’s mee, een mooi voorbeeld waar de passie voor Vespa toe leidt! Op weg naar Rotterdam werd in het havengebied gestopt voor een foto bij een aantal sloopdelen van een gezonken transportschip voor auto’s wat een bijzonder gezicht was! In Rotterdam werd voor de lunch gestopt bij de beroemde “Ballentent” aan de Parkhaven. Prima lunchadres met echte Rotterdamse bediening. Daarna ging het door de stad met veel bekijks. Op de Wilhelmina pier werden nog fraaie foto’s gemaakt met de Rotterdamse bruggen op de achtergrond. Daarna door de Maastunnel (die na ons blauw zag van de rook) kwamen we via Schiedam, Vlaardingen en Maassluis weer terug in ’s-Gravenzande. Daar stond de BBQ al klaar die uitstekend verzorgd was en voor een gezellige sfeer zorgde. Helaas waren Richard en Jan Pietersen er deze rit niet bij. Hopelijk sluiten zij de volgende keer weer aan. Veel dank gaat uit naar Hans en Marian voor hun initiatief en gastvrijheid. Jos, Nico en Theo: bedankt voor de prima rit begeleiding!

janwillem | Woensdag 30 September 2015 - 22:43 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx