VCZH Ritten- en evenementen agenda 2016

Bekijk onze agenda en noteer de nieuwe data voor 2016!

Beste VCZH-leden en andere Vespa Club rijders,

bijgaand de nieuwe ritten -en evenementen agenda van Vespa Club Zuid Holland voor 2016! We hebben dit jaar veel nieuwe ritten op het programma staan zoals de Haringkar- en Koffiehuizenrit en de Vespa Dealerrit. De bekende avondrit door Rotterdam staat ook weer op de agenda. Dit jaar hebben we voor het eerst een sleuteldag! We gaan ook weer naar de Vespa Alp Days in Zell am See in Oostenrijk. Dit jaar zijn de Vespa World Days in het zonnige St. Tropez in Zuid Frankrijk. Noteer alle nieuwe data alvast in je agenda.

Tot ziens bij een of meer van onze ritten in het nieuwe jaar!

Bestuur VCZH

janwillem | Dinsdag 05 Januari 2016 - 21:22 pm