Vespa dealerrit 16 april 2016

10 dealers bezocht , 200 flyers uitgedeeld, 23 deelnemers!

Op 16 april jl. hebben we 200 nieuwe flyers bij 10 Vespa dealers rondgebracht. We waren met 23 Vesparijders, de deelnemers verdeeld in een Zuid-Holland en een Utrecht groep. De dealers reageerden positief, we hebben foto's gemaakt voor op onze website en nieuwe contacten gelegd! De flyers worden door de dealers meegegeven aan (nieuwe) Vespa klanten. Hiermee promoten we onze Vespa Club Zuid-Holland om meer leden te krijgen.... We gaan zien wat het oplevert! Bijzondere vermelding verdient ons oudste clublid Jan Pietersen (78) die een uitstekende rittijd heeft neergezet op de T5 van Hans! Na afloop kwamen beide groepen na een lange rit in Oude Wetering bij De Gekroonde Brasem voor een afsluitende borrel. Het was een lange dag met vele kilometers, sommigen hebben meer dan 200 km op de klok gezet! Dank aan iedereen die heeft meegereden!

Bestuur VCZH

janwillem | Dinsdag 26 April 2016 - 21:57 pm