Tweede Heerlijck Vespa weekend bezocht

VCZH bezocht geslaagd Heerlijck Vespa evenement !

De tweede editie van Heerlijck Vespa werd gehouden van 20 t/m 22 mei 2016 in Gemert (NB) ) en had circa 40 Vespa deelnemers!

VC Zuid Holland was er weer bij en genoot van een perfect georganiseerd evenement door Rik Willemse, nu onder de vlag van Scooter Club Brabant. Hoogtepunt was de Rallye op zaterdag die voor veel deelnemers nog niet zo eenvoudig was!  Bijgaand een foto impressie!

janwillem | Zaterdag 18 Juni 2016 - 18:18 pm