vespa club midden nederland / zuid holland
-

Verslag Rotterdamrit 24 augustus 2016

Rotterdamrit 24 augustus 2016

Wat een opkomst op de Rotterdamrit van VCZH ! Woensdagavond 28 augustus verzamelden tussen 19-20 uur rond de 50 Vesparijders (op motorscooters, bromscooters en snorscooters) op het plein aan de Meent. Deze mooie zomerse avond in de bruisende havenstad bracht een geweldige sfeer met zich mee en om 20 uur stuurde onze ritmeester Theo de grote groep de stad in. Het lukte aardig om bij elkaar te blijven, mede door een aantal rijders die op soepele wijze kort een aantal wegen en rotondes wisten af te zetten voor een vrije doorgang. De fotostop bij het Feijenoord stadion was bijzonder leuk. Op een fraaie locatie in het Scheepvaartkwartier trakteerde de club alle deelnemers op een drankje in het whisky en sigarenlokaal van de neef van Theo. Er waren heerlijke snacks en de stemming was opperbest! Na afloop werden speciaal voor deze rit aangevoerde “balletjes” van X bij Café Pol genuttigd waarna iedereen tevreden huiswaarts ging…. Een geweldig sfeervolle Rotterdamrit met dank aan alle deelnemers en Theo voor de perfecte organisatie!  

janwillem | Maandag 10 Oktober 2016 - 22:56 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx