vespa club midden nederland / zuid holland
-

Jubileumviering 25 jaar Vespa Club Zuid-Holland

Bekijk de fotorapportage!

Viering 25-jarig jubileum VCZH 28 augustus 2016

Op 23 november 1991 werd Vespa Club Zuid-Holland opgericht. Reden voor een 25 jarige jubileumviering dus en dat hebben we gedaan bij De Tuiderij in De Lier. Een voor ons inspirerende feestomgeving met oude brommers (veel Kreidler, Zündapp en Puch), oude solexen, enkele APE’s (highway patrol!). Helaas nog geen Vespa’s daar maar dat komt vast geod met de tijd. De inrichting was klassiek en sfeervol. Er was  een heerlijke BBQ, er waren salades en voor drank was er zelfbediening. Onze eigen ruimte was groot en stond vol met gezellige tafels en stoelen in jaren 50 stijl. Verassing was dat we zelf de BBQ moesten bedienen, maar dat werd door Nico en Rick perfect opgepakt, dank daarvoor! De sfeer was gemoedelijk (huiskamergevoel), er waren maar liefst 45 deelnemers (leden, duoleden plus partners en kinderen), zelfs twee leden van VCNH! De voorzitter stond in zijn speech stil bij het 25 jarig bestaan, het groeiend aantal leden (jong en oud) en het enthousiasme van onze leden voor de clubritten. Er werd getoast op onze vereniging en nog veel gezamenlijke ritten op onze Vespa’s! Na het eten was er nog Italiaans ijs verkrijgbaar bij een speciale Ape met aangekoppelde ijssalon! Het was een gezellig en geslaagd 25-jarig jubileumfeest waar bestuur en leden tevreden op terug kijken. Met dank aan Richard voor het uitzoeken van de perfecte locatie. Bijgaand een foto impressie!  

Bestuur VCZH

janwillem | Dinsdag 11 Oktober 2016 - 21:13 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx