Verslag Vreemde Broodjesrit 9 oktober 2016

Lees het verslag en bekijk de foto impressie!

Op 9 oktober jl. werd de laatste VCZH rit van dit seizoen gereden: de Vreemde Broodjesrit! Deze rit werd voor het eerst gereden en was uitstekend georganiseerd door André en Karin. We zijn gestart aan het Noordplein bij het Rotterdamsch Café Maarten Vink. Er waren maar liefst 21 deelnemende Vespa scooters en een bijzondere Honda Spacy 125. Het weer was prachtig zonnig en we hebben bijzondere adressen aangedaan. De lunch was bij een Surinaamse toko waar iedereen wel wat van zijn of haar gading vond! Erg lekker allemaal! Een heel bijzondere locatie was een verpleeghuis waar in de kelder een museum was met een fraaie collectie van gebruiksvoorwerpen uit de jaren 40, 50 en 60 in diverse stijlkamers uit die tijd. De voorzitter kon, tot verassing van de leden, zowaar een authentiek harmonium bespelen....! We hebben nog mooie foto's gemaakt bij Hotel New York, de SS Rotterdam en hebben de Willemsbrug en de Zwaan overgestoken. Na afloop nog lekker bier gedronken op de Meent... Kortom: een erg leuke en gezellige afsluiting van ons rittenseizoen met veel dank aan André en Karin voor de prima voorbereiding en organisatie!

Met Vespa groet,

Jan Willem van Borselen