vespa club midden nederland / zuid holland
-

Delflandrit verslag

26 september 2010

Op zondag 26 september jl. werd in de omgeving van Schipluiden de eerste Delflandrit van VC Zuid-Holland gereden. Er reden maar liefst 15 Vespa's mee: een grote opkomst! Deelnemers kwamen van VC Midden Nederland, VC Noord-Holland, VC Zuid-Holland en er waren een aantal nieuwe Vespa rijders die onze website hadden bezocht en zich spontaan hebben gemeld. Dit was erg leuk, zo ontstaan nieuw contacten en vriendschappen! Het startpunt Café 't Middelpunt in Schipluiden schonk heerlijke koffie en warm appelgebak waarna we een kort ritje maakten naar het Solex Museum.

Een groots opgezet museum met vele oude en nieuwe solexen maar ook Kreidlers en een leuke inrichting met jaren 50 en 60 meubels. Hier hebben we rondgekeken en koffie gedronken. Je kunt er Solexen en bijpassende kleding huren. Vervolgens werd via Maasland naar de Maeslantkering in Hoek van Holland gereden waar we kort het bezoekerscentrum bezochten. Van daar weer terug naar het lunchadres in Schipluiden. Na een prima gezamenlijke lunch bracht een mooie landelijke route langs het water ons in Delft-Zuid waarna we afscheid namen en in diverse groepjes naar huis reden. Het weer was in de ochtend mistig en vochtig maar in de loop van de middag klaarde de lucht op en werd in de zon gereden: een zeer geslaagde rit met enthousiaste deelnemers.

Dank aan Chris Seket voor het uitzetten en organiseren van deze fraaie rit met leuke bezienswaardigheden!

admin | Zondag 26 September 2010 - 22:57 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx