Bollenrit verslag

Op 15 mei 2011 werd voor de eerste keer de Bollenrit door Vespa Club Zuid-Holland georganiseerd. Aan de start bij het Valkenburgse meer (bij het smalspoor stoomtrein museum) verschenen 12 Vespa’s en zowaar een Peugeot (dapper Ria!) om deze door Taco en schoonvader Nico uitgezette fraaie rit samen te rijden. Prachtige wegen werden verkend door het duin- en bollenlandschap, alleen waren veel bloemen helaas al vertrokken… Maar de rit was er niet minder om!

Na een prima lunchstop bij het Den Hartogh Ford museum in Hillegom was er een korte regenbui maar dat deerde ons niet. Verder werd er gereden en op een grasveld van een zweefvliegvereniging werd er gestopt om wat foto’s te maken. Ook de boulevard van Noordwijk werd aangedaan en door het fraaie weer is er nog in ruime mate ijs gegeten ook. Deze zeer geslaagde rit van ongeveer 65 km eindigde weer in Valkenburg waar onder het genot van een drankje en bitterballen (dank aan Oliver) werd nagepraat. Taco en Nico, bedankt voor de organisatie! Een rit die zeker voor herhaling vatbaar is volgend jaar!

Jan Willem | Donderdag 26 Mei 2011 - 21:53 pm