Vinkeveenrit verslag

Mooi weer mooie rit zondag 3 juli

Het was een prachtige dag, lekker weer, niet te warm, niet te koud. Een rondje om Vinkeveen, langs plaatsen als Baambrugge, Abcoude, Weesp, Loenen, Loosdrecht, en langs de mooiste stukjes van de vecht. Klik op 'Lees meer' voor alle foto's.

Er was een vrij grote opkomst deze keer met mensen van de Vespa clubs Noord Holland, Zuid Holland, Gelderland en natuurlijk Midden Nedeland. Dank Eric voor het bedenken van de mooie route.

admin | Zondag 03 Juli 2011 - 23:15 pm

vier reacties

Marc, hartelijk dank voor de prima foto’s

Eric Paans, - 04-07-’11 08:21

Superleuke foto`s Marc. Bedankt en groetjes Gerard.

Gerard Dillen, - 04-07-’11 11:50

Bedankt voor de foto’s. Zo kan ik in ieder geval zien dat ik een MOOIE rit gemist heb. (Geldt natuurlijk ook voor al die andere mensen die om wat voor reden ook er niet bij waren.)

Johan Beringen, - 04-07-’11 16:17

Mark, weer een bijzondere serie leuke en mooie foto’s gemaakt ,bedankt en Erik bedankt voor de zeer leuke en mooie rit

Hans en Goletta, - 08-07-’11 08:12