Verslag Zuid-Hollandse eilandenrit 26 juni 2011

Geslaagde VCZH rit iver Voorne Putten

Op 26 juni jl. hebben we voor de tweede keer de Zuid-Hollandse eilandenrit verreden met 10 Vespa's van GLA tot MP3!

Deze prachtige rit over Voorne Putten had als startpunt Spijkenisse en in Rockanje werd de lunch gebruikt. We reden over schitterende wegen, door fraaie, vaak onbekende plaatsen en door mooie, koele bossen....

Bedankt voor de organisatie Theo! Leuk ook om ook weer een aantal nieuwe leden van Vespa Club Zuid-Holland te ontmoeten!

Zie bijgaande foto impressie.

Jan Willem | Woensdag 06 Juli 2011 - 21:25 pm