Verslag Delflandrit 18 september 2011

Ondanks een natte start toch een geslaagde Delflandrit!

Ondanks een natte start werd op zondag 18 september 2011 een geslaagde Delflandrit verreden! Deze rit werd voor de tweede keer door Vespa Club Zuid-Holland georganiseerd. Startpunt was wederom het gastvrije Paviljoen "t Middelpunt" in Schipluiden. De rit voerde ons in de ochtend (met zon!) over mooie, rustige wegen door het fraaie polderlandschap. In het pittoreske café Vlietzicht uit 1925 werden we zeer vriendelijk ontvangen en hebben we een heerlijke lunch genoten terwijl het buiten goot van de regen... We bestelden nog wat extra bitterballen en toen het weer droog was gingen we verder! Aanvankelijk reden een MP3 en vijf Vespa's mee maar direct na de lunch kwam er spontaan een zesde Vespa bij en wel een bijzondere, rode Vespa SS180! De middag werd via een stiltegebied richting Delft gereden en na een korte schuilpartij tegen de regen onder het treinviaduct werd de weg teruggevonden naar "t Middelpunt" in Schipluiden waar we samen nog een aperitief hebben gedronken. Het was een zeer geslaagde rit in een prima sfeer!

Jan Willem | Maandag 19 September 2011 - 20:17 pm