VCZH op Oldtimerdag Voorschoten 11 september 2011

Clubstand Vespa Club Zuid-Holland druk bezocht!

Op 11 september 2011 werd tijdens het jaarlijkse Weekend van Voorschoten de Oldtimerdag van de Voorschotense Oldtimer Vereniging (V.O.V.) gehouden. Vespa Club Zuid-Holland reed 's ochtens met twee leden mee met de oldtimerrit van ongeveer 80 (!) km en was in de middag vertegenwoordigd met een clubstand (samen met VC Midden Nederland) op de fraaie Voorstraat. Daar kon het publiek zich vanaf 13 uur vergapen aan alle oldtimers (auto's, motoren, brommers, scooters) die voor hen waren opgesteld. Het weer was goed en er waren dan ook vele bezoekers. De clubstand werd met veel interesse bekeken en er werden enkele clubartikelen verkocht. De VSN flyer (met eigen inlegvel) werd gretig meegenomen door het enthousiaste publiek!

Jan Willem | Maandag 19 September 2011 - 20:46 pm