vespa club midden nederland / zuid holland
-

Kustrit verslag

Noordwijkerhout-Scheveningen 16 oktober 2011

Wat een geweldig mooie rit was het. Met bijna dertig scooters reden we vanaf het startpunt langs de mooiste weggetjes naar Scheveningen. Daar konden we parkeren bij de KNRM en hebben de meeste van ons lekker een visje kunnen eten in het zonnetje. We reden volgens het follow-up systeem, waarbij de koprijder bij iedere afslag aan de tweede rijder een teken geeft om daar stil te blijven staan als richtingaangever, om vervolgens voor de laatste rijder weer mee te gaan rijden. Als er namelijk een gat valt in de stoet, dan weten de achterblijvers waar ze moeten afslaan. Essentiëel is echter wel dat de richtingaangever blijft wachten totdat de laatste rijder weer aansluit. Dit lukte niet in alle gevallen. Verder hadden we op de terugweg nog wat oponthoud, door Hans (op die oranje snelle PX), die nog even een bougie moest vervangen en doordat Theo zijn achterwiel zwabberde. De moer was losgedraaid en zat enkel nog vast met de splitpen, maar werd vakkundig met een schroevendraaier vastgetikt.
Zie foto's (achter lees meer).

Roelien en Chris, hartelijk dank voor jullie inzet en voor het regelen van het mooie zonnige weer.

admin | Maandag 17 Oktober 2011 - 21:58 pm

Eén reactie

Ziet er goed uit al die Vespa’s in “s-Gravenhage

Ronald van der Eem
Ex Hagenees

Ronald, - 26-12-’11 13:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx