vespa club midden nederland / zuid holland
-

Einde Vespa Club Midden Nederland?

Het zat al wat langer in de pen, maar nu is het besluit toch gevallen. De Vespa Club Midden Nederland houdt officieel op te bestaan. Het bestuur heeft al lange tijd gezocht naar opvolgers. Deze zijn helaas niet gevonden. De reden waarom niemand zich beschikbaar heeft gesteld is niet belangrijk, maar het bestuur in de huidige vorm kon niet langer doorgaan. Dit heeft uiteindelijk geleid tot het besluit van de leden om per 1 januari 2012 te stoppen met de club. Bovendien is besloten ieder lid over te schrijven naar een andere Vespaclub binnen de federatie. Daardoor was in ieder geval de toezending van het landelijk clubblad Wesp gewaarborgd.

Ook al is per 1 januari 2012 de club officieel gestopt, toch gaan de activiteiten in onze regio door. Nu onder de vlag van één of meer andere Vespaclubs. Leden binnen de regio Midden Nederland hoeven dus niet bang te zijn dat in hun omgeving geen ritten meer gaan plaatsvinden. Kijk maar naar de agenda van deze website.

Het vertrekkende bestuur van Vespa Club Midden Nederland kan dus in vol vertrouwen zeggen:
Tot ziens bij een rit of een ander vespevenement in 2012 !!

admin | Woensdag 22 Februari 2012 - 21:18 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx