Uitgestelde Bloesemrit van de Vespa Club Zuid Holland

Zaterdag 12 mei hebben we de (wegens weersomstandigheden) uitgestelde 70km rit gereden, georganiseerd door (ex) VC Midden-Nederland.
Het was koud en zonnig, maar droog en dat is het belangrijkste.
Slechts 10 Vespisti, maar dat is begrijpelijk door de uitgestelde datum en de korte termijn waarop alles geregeld moest worden.

Na koffie en appeltaart vertrek om 11 uur bij het Van der Valk hotel in Vianen.
De route liep via Vreeswijk, Schalkwijk, 't Goy, Werkhoven, Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede.
Na een uitgebreide route door Wijk bij Duurstede op weg naar de pont van Beusichem.
Lunch bij 't Veerhuis aan de Lek bij Beusichem.
's Middags terug via Culemborg, Everdingen naar Vianen.

Alhoewel het nog iets te vroeg was voor een overdadig bloeiende Betuwe hadden we niets te klagen gehad, verliep de rit vlekkeloos, geen pechgevallen en kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Volgend jaar weer werd er gezegd en daar zullen we ons aan houden.

admin | Dinsdag 15 Mei 2012 - 14:24 pm