vespa club midden nederland / zuid holland
-

Italia a Zandvoort

24 juni 2012 Circuit park Zandvoort

Aanstaande 24 juni organiseren Piaggio Vespa Bv. en vespafans.com een speciale dag voor alle Vespa liefhebbers.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vindt dan de Italia a Zandvoort plaats en is het beroemde circuit van Zandvoort geopend voor allerlei beroemde Italiaanse auto- en motormerken. Piaggio Vespa bv. heeft veel vrijkaartjes hiervoor weg te geven. De bedoeling is dat we met zoveel, en zo gevarieerd, mogelijk Vespa's over dat circuit gaan rijden. Ook willen we met zoveel mogelijk Vespa's tegelijk aankomen bij het circuit. Daarom willen we mensen de kans geven om een stoet te vormen en samen richting Zandvoort te rijden. Om een gratis kaartje te krijgen en erachter te komen waar ze een stoet kunnen vormen moeten ze zich aanmelden bij http://www.vespafans.nl/events/italia-a-zandvoort of http://www.facebook.com/events/140327489433195/.

admin | Woensdag 13 Juni 2012 - 19:42 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx