vespa club midden nederland / zuid holland
-

Verslag Zuid-Hollandse Eilandenrit 1 juli 2012

Lees het verslag en bekijk de foto's van deze mooie rit door de Hoekse Waard!

Op 1 juli werd voor de derde keer de Zuid-Hollandse Eilandenrit verreden. Deze keer werd de Hoekse Waard verkend per Vespa! Dit rustige stukje Zuid-Holland ligt onder de rook van Rotterdam en heeft veel fraaie dijkweggetjes en rustige dorpjes. Vlak na het vertrek vanuit Spijkenisse waren er wat schakelproblemen met een GL die gelukkig ter plaatse snel werden opgelost. Vervolgens een prachtige rit gereden over mooie dijkweggetjes... In Strijen werd, tijdens een flinke regenbui, de lunch gebruikt in een uitstekend restaurant met gastvrije bediening. Het middagdeel van de rit voerde ons door verstilde dorpjes, alsof de tijd stil stond..... Leuk waren de twee pontjes waar we met alle Vespa's op gingen. Aan het eind nog een stop voor ijs gemaakt terwijl een tweede bui viel. We waren rond 16 uur weer terug in Spijkenisse. Bedankt Theo en Leo voor het uitzetten van deze gave rit!

Jan Willem | Dinsdag 10 Juli 2012 - 20:22 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx