vespa club midden nederland / zuid holland
-

Verslag Lek, Merwede en Alblasrit 2 september 2012

Een geslaagde nieuwe rit in het VCZH programmma!

Afgelopen zondag 2 september werd de Lek, Merwede en Alblas rit van VC Zuid Holland gereden met 14 deelnemende oude en nieuwe Vespa's. Een afwisselende rit in een fraai rivierengebied met leuke dorpjes, dijkweggetjes en mooie, hier en daar scheve, huizen.

Vertrekpunt was Lekkerkerk aan de N210 waar na de koffie werd gestart. Hans en Goletta hadden deze rit van ongeveer 90 km voor ons uitgezet. Er zaten twee overtochten per pont in wat altijd leuk is. Aan het begin was er een gebroken koppelingskabel van de GL van Cor maar dat werd snel opgelost. Het weer was droog en met geregeld zon. De lunch was in het onbekende plaatsje Hoornaar en smaakte heerlijk. Bij de diverse stops tussendoor zorgde Golletta voor de inwendige mens met verse appels of wat snoep, uitstekend verzorgd allemaal! Prachtige wegen zonder verkeerslichten werden gereden en de snelheid was voor alle Vespa's goed te doen. Bij de molens van Kinderdijk werd nog even van het mooie uitzicht genoten en bij een oude bromfietshandel werd gestopt om in de etalage tussen de oude bromfietsen en onderdelen te kijken en werden zowaar nog een paar Vespa Ciao brommers aangetroffen. Rond 16 uur waren we weer terug in Lekkerkerk bij het startpunt en werd nog het glas geheven op een zeer geslaagde rit. Hans en Golletta, zeer bedankt hiervoor!

Klik hier voor foto's gemaakt door Marc

En hieronder de foto's van Jan Willem:

Jan Willem | Woensdag 05 September 2012 - 21:47 pm

Eén reactie

Leuk.verslag.van.een.leuke.rit!Groetjes.Mandy

Mandy, - 07-09-’12 14:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx