vespa club midden nederland / zuid holland
-

Verslag Voorschotense Oldtimerdag 9 september 2012

VCZH stond met een stand in Voorschoten, bekijk de foto's!

Op zondag 9 september jl. stond Vespa Club Zuid-Holland 's middags met een eigen stand op de Voorstraat in Voorschoten. In de ochtend was er een Oldtimerrit met auto's, motoren scooters en brommers van ongeveer 2,5 uur die was gestart bij Van der Valk de Gouden Leeuw. De organisatie was in handen van de Voorschotense Oldtimer Vereniging, de V.O.V. Na de rit stelden alle voertuigen zich vanaf 13 uur op de Voorstraat op voor bezichtiging door het publiek. Het was door het mooie weer gezellig druk! Er waren bijzondere voertuigen bij zoals twee gemotoriseerde dames op oude Harley Davidson Liberators waarvan één zelfs met drie wielen! Onze stand was de enige stand op de Voorstraat en had veel bekijks! Eric, Jeannette en Jan Willem waren de standbemensing. Er zijn ook weer een aantal clubartikelen verkocht. Leuk was het spontane bezoek van een groepje VCZH-ers uit de omgeving Barendrecht. Het was mooi weer voor een rit en Peter, Richard en Jos verschenen onverwacht bij onze stand... Dit werd uiteraard zeer gewaardeerd! Het was een fraai gezicht met al die Vespa's in de zon!  

Bestuur VCZH

janwillem | Donderdag 06 September 2012 - 07:08 am

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx