vespa club midden nederland / zuid holland
-

Verslag Vinkeveenrit 19 augustus 2012

Na het afgelasten op 3 juni wegens barre weersomstandigheden eindelijk de 3e Vinkeveenrit verreden.

Het werd de hoogste tijd. 18 Vespisti (van VCZH,VCNH en Gelderland),hadden zich aangemeld. Het weer was droog en bloedheet, kortom ideale weersomstandigheden om in de polder en langs het water af te koelen. Om 10.30 u. zuidwaarts gestart via polderweggetjes naar Kockengen.

Via Breukelen, Scheendijk, langs de Vecht naar Nieuwersluis en Loenen. Korte rust- en tankpauze in Vreeland en verder langs de Vecht naar Nigtevecht en Weesp. Lunch bij Eeterij de Schalkse aan de Vecht. Groep met Vespa’s gefotografeerd door de restauranthouder om hun site op te vrolijken. Vervolgens langs het schilderachtige Gein naar Abcoude en via de Angstel naar Ouderkerk, daarna langs de Amstel naar Nessersluis en weer terug langs de plassen naar Vinkeveen. Wij hadden geluk: door de hitte was er nauwelijks auto- en fietsverkeer, wat op normale zondagen wel anders is. Daarom was de terugkomst (15.15 u.) eerder dan verwacht na een rit van 95 km. Na nog een ijskoude versnapering ging ieder huiswaarts.

admin | Zondag 02 September 2012 - 22:00 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx