Bollenrit 2013

Openingsrit Vespa Club Zuid Holland Seizoen 2013!

...meer dan een gewone Bollenrit...

Op zondag 14 april 2013 zijn we het VCZH seizoen gestart met de Bollenrit!

Startpunt was net als vorig jaar Paviljoen de Klip aan de Katwijkseweg 2 te Wassenaar.

De koffie stond klaar vanaf 10 uur, we gingen om 11.30 rijden met 19 leden en 17 Vespa's: een mooie opkomst! Eerst werd nog even de carburateur van Theo's Rally schoongemaakt maar toen konden we echt vertrekken! De bollen waren er wel maar de meesten zaten helaas nog onder de grond als gevolg van de langdurende kou van de afgelopen weken... De rit ging via Katwijk, Noordwijk via Langevelderslag naar Hillegom en Lisse en het lunchadres "Vrouw Holle". De zon kwam door, de pannekoeken en uitsmijters waren goed (onze verse secretaris had wel erg veel trek!) en toen verder. Maar na de groepsfoto voor het oude stadhuis van Noordwijkerhout was er een electrisch probleem met de SS180 van Hans.... Zelfs onze technische man Richard kon het niet ter plaatse repareren. De scooter werd ergens veilig gestald en Hans werd duopassagier! Via Noordwijkerhout, Rijnsburg en Leiden kwamen we uiteindelijk weer bij Paviljoen "De Klip" en werd onder het genot van een drankje nagepraat.

Bijgaand een trailer om een eerste indruk te krijgen, later volgt nog de Film.....!

Veel plezier en bedankt aan allen die deze dag hebben meegereden.

Groeten, Jan Willem en Oliver

oliver | Donderdag 04 April 2013 - 21:36 pm