Nationale 2taktdag Moergestel

zondag 21 april 2013

Zondag 21 mei zag het weer blauw in Moergestel.
De jaarlijkse nationale 2takt dag zorgde weer voor een gezonde 2takt lucht.
Alle oude merken hielden weer acte de présence onder een stralende zon. Vespa clubs schitterden door afwezigheid terwijl er geen enkele reden voor was. Brabantse gezelligheid troef. Onderdelenmarkt en een 80 km rit met alle voertuigen door elkaar. Brommers, motoren, auto's en een handvol scooters.

Vooral DKW, Trabant, Warburg, Barkas, Saab waren bij de auto's vertegenwoordigd. Bij de motoren veel Adler, DKW, Jawa en vele andere merken uit de jaren 50. Brommermerken te over.
De tourrit startte om 12 uur en de meesten waren tegen half 5 binnen, zo veel mogelijk over rustige Brabantse en Belgische binnenwegen.
De brommers hadden moeite om redelijk op tijd binnen te zijn.
Het was een zeer geslaagde koude, zonnige dag. Volgend jaar absoluut weer!

admin | Zondag 05 Mei 2013 - 21:19 pm