vespa club midden nederland / zuid holland
-

Verslag Rivierenrit 31 augustus 2014

Het was een mooie rit door ons rivierengebied!

Op zondag 31 augustus hebben we de VCZH Rivierenrit gereden die uitstekend was voorbereid. Na koffie met appelgebak bij restaurant Lekzicht in Schoonhoven zijn we over gevaren met de veerpont voor een rit van bijna 90 km. De rit was zeer gevarieerd en voerde ons over fraaie wegen, door kleine dorpjes en langs vele rivieren. Halverwege hebben wij tijdens een regenbui (!) in een exquise pannenkoek restaurant de lunch gebruikt. Na de lunch ging de rit verder en zo kwamen we (droog) weer uit bij de pont naar Schoonhoven.

Er waren aan het eind nog wat kleine pechgevallen: de GLA van Jeanette sloeg steeds af en het achterwiel van Richard zat los maar dit alles kon snel worden opgelost. Bedankt Hans voor het halen van een sleutel 22! en voor de prima organisatie samen met Goletta! 

Vespa groet,
Bestuur VCZH

janwillem | Woensdag 20 Augustus 2014 - 22:20 pm

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, moet je deze simpele vraag beantwoorden.

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.
Website: GraphicMix - CMS: Pivotx