14 september Voorschotense Oldtimerdag

Mooi weer en veel bezoekers tijdens het weekend van Voorschoten!

Op zondag 14 september stond VC Zuid-Holland op de 21e Voorschotense Oldtimerdag op de Voorstraat met een eigen kraam. Vanaf 12 uur waren vele prachtige klassieke auto's, motoren, vrachtwagens en bromfietsen te zien! Het weer werkte goed mee en het was lekker druk. Op onze VCZH stand waren wel 12 Vespa's te bewonderen. Dat kwam omdat de mannen uit Barendrecht/Rockanje weer langs kwamen wat altijd gezellig is! Ook Hans en Golletta waren van de partij. Veel bekijks hebben de ''rat look" scooters. Veel mensen maakten er foto's van en hadden vragen over onze fraaie motortweewielers uit Italië. Er zijn zelfs clubartikelen verkocht. Het was een geslaagde dag, volgend jaar doen we zeker weer mee !

Bestuur VCZH

janwillem | Woensdag 03 September 2014 - 22:23 pm