VCZH sluit rittenseizoen 2014 af met geslaagde Kustrit

Een stevige rit van 135 km met een prima opkomst!

Op zondag 12 oktober heeft VCZH het rittenseizoen 2014 afgesloten met de Kustrit. Start was het vertrouwde Paviljoen de KLIP te Wassenaar waar al vroeg 11 rijders zich hadden verzameld. Er waren zelfs twee deelnemers van Vespa Club Gelderland helemaal voor deze rit uit Wierden bij Almelo gekomen! Zoals beloofd verdient dat een eervolle vermelding, Erik en Nicole!

Bijzonder aan deze rit was, behalve het voor de tijd van het jaar buitengewoon mooie weer, dat er maar liefst vier voorrijders waren die elk een deel van de rit voor hun rekening namen. Jan Willem reed ons voor van Wassenaar via Scheveningen naar Hoek van Holland. Vervolgens was het Richard die ons langs de strandtenten van Hoek van Holland via een leuke route door het wat onbekende centrum voerde naar 's-Gravenzande waar we Hans en Marjan ophaalden. Vervolgens reed Hans over een fraai landweggetje ons naar de Maaslandkering waar we een fotostop maakten. Daarna door naar Maassluis waar we een prima lunch gebruikt hebben en waar uiteraard de pannenkoek (helaas met enkel spek) voor Oliver weer niet ontbrak! Het laatste deel werd verzorgd door Oliver. Via Schiedam en Delft reden we langs het Rijn-Schiekanaal en via Rijswijk kwamen wij uiteindelijk weer in Wassenaar terug en hebben we onze gasten van VC Gelderland weer teruggebracht naar het startpunt.

Al met al een rit van in totaal 135 kilometers (!) met een goede opkomst met 13 deelnemende Vespa's. Het was gezellig en het weer werkte gelukkig ook goed mee. Een waardige en mooie afsluiting dus van ons rittenseizoen 2014.

Bijgaand een fotoverslag!

Bestuur VCZH

janwillem | Maandag 22 September 2014 - 11:47 am

Eén reactie

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.