Vespa Club Zuid Holland gaat naar Heerlijck Vespa 2015!

Meld je aan via www.heerlijckvespa.nl voor dit Brabantse Vespa evenement van 1 t/m 3 mei 2015 in Gemert (NB)

Beste Vesparijders,

heb jij zin in een uitdaging? Zijn jij en je Vespa onafscheidelijk? Zin in een uniek weekend met bijzondere ritten in een adembenemende omgeving? Dan is Heerlijck Vespa echt wat voor jou! Heerlijck Vespa 2015 wordt dit jaar georganiseerd in Gemert, Noord-Brabant. Dit oude dorp bevindt zich in het hart van natuurgebied De Peel. Heerlijck Vespa 2015 in het kort: 120 euro per deelnemer voor een volledig verzorgd weekend inclusief eten en overnachtingen.Veel kilometers op de Vespa rijden langs de mooiste plekjes in de regio.

Heerlijck Vespa 2015 wordt niet door Vespa Club Zuid Holland georganiseerd maar wordt wel aanbevolen! Een aantal clubleden van Vespa Club Zuid Holland zullen deelnemen aan Heerlijck Vespa 2015. Mogelijk wordt gezamenlijk naar Gemert, Brabant gereden.

Tijdens het eerste weekend in mei (1, 2 en 3 mei 2015) worden er diverse ritten gereden met als vertrekpunt een gezellige accommodatie waar tevens overnacht wordt. Je kunt uitdagende ritten verwachten in een gebied wat beroemd is om haar mooie landschap. De routes zijn gepland langs te mooiste wegen in de regio en zullen regelmatig afwijken van de doorgaande weg. Niet iedere meter die gereden wordt is namelijk over verharde weg. Dag 1 De Peel > 150 km, Dag 2 Het zuiden > 250 km, Dag 3 Het noorden > 200 km   Deelname is mogelijk met een klassieke Vespa. Geadviseerd wordt om met een motorscooter deel te nemen, aangezien de gemiddelde snelheid boven 45 km/h zal liggen.

Bij de registratie is bijna alles inbegrepen: -drie lunches.inclusief drinken; -twee diners inclusief drinken; -tweemaal geheel verzorgd ontbijt; -overnachting (twee nachten); -drie ritten inclusief aandenken; -twee avonden met hapjes en drankjes; -leuk aandenken aan Heerlijck Vespa 2015. Heerlijck Vespa is hét Vespa weekend van Nederland. Het aantal inschrijvingen is gelimiteerd en deelname is alleen mogelijk met een Vespa van bouwjaar t/m 1985. Zelf regelen : Beddengoed (laken, kussen en slaapzak of deken) - Toiletspullen - Kleding (wees voorbereid…!!) - Rugzak of tas (tijdens ritten) - Vespa - Benzine (en olie) ....

Er zijn diverse mogelijkheden voor je inschrijving. Je kunt inschrijven voor het hele weekend of slechts één of twee dagen. Je kunt kiezen voor een Dagticket, Weekend Light, Weekend XL

Meld je dus aan via www.heerlijckvespa.nl

Informatie over de verschillende tickets, locatie, tijden en routes ontvang je per e-mail na registratie en betaling.

Met groet,

Bestuur Vespa Club Zuid Holland