3 months ago

Er zijn nog een paar plaatsjes vrij voor het Kampeerweekend van de Vespa Club Gelderland.

3 months ago

Wil je deelnemen aan het leukste meerdaagse handgeschakelde scooter-weekend van Nederland? Vraag dan een inschrijfformulier en een info-brochure aan via radunodinges@gmail.com en schrijf je snel in. ... See more

3 months ago

Trailer van nieuwe film over jongen die de as van zijn mod-father naar Brighton brengt. (Nog) niet uit in Nederland, wel sinds een week in de UK.

Met mooie opgetuigde (Lambretta) ... See more

3 months ago

We zitten midden in de zomer vakantie periode. Wie heeft de vespa mee genomen of is aan het rijden op de vespa? Laat ons meegenieten met een foto hieronder!

Rit van Vespa Club Noord Holland is weekje verplaatst

4 months ago

Vespa Club Gelderland en Ton Verwindt organiseren een campeerweekend in september.
Voor meer info en opgeven: zie onderstaande flyer

4 months ago

Komende zondag organiseert de vespa club Brabant het “Rondje Tilburg”. In verband met de koffie en lunchlocatie is aanmelden gewenst. Hieronder meer info en hoe je je kunt aanmelden.

Vakantietip:

In het autoworld museum in Brussel is tot 15 augustus een tentoonstelling over 75 jaar vespa. Dichterbij dan Pontadera
Klik op de link voor meer info

4 months ago

De Vespa Club Europa presenteert zich. Ook wij zijn hierbij aangesloten via onze “moeder” de Vespa Scooterclub Nederland.

« 2 of 3 »